کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

به طور کلی از کامپوزیت با نوع ونیر، برای اهداف زیر استفاده می‌شود: 

کامپوزیت ونیر، برای بهبود ظاهر دندان‌ها و اصلاح مشکلات زیبایی استفاده می‌شود. برخی از کاربردهای کامپوزیت عبارتند از:

دندان های من قبلا بلیچ یا روکش شده اند و حالا میخواهم کامپوزیت انجام بدم ، مشکلی نداره؟

رعایت توصیه‌های دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت می‌شود.

مواد غذایی رنگی: نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگ‌های قوی دارند می‌توانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.

افرادی که به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دندان‌های شکسته، ترک‌خورده یا فرسوده دارند و نیاز به ترمیم زیبایی دارند.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

علاوه بر این، اگر ذرات غذا بین کامپوزیت و دندان حبس شوند، باکتری ها در دندان رشد می کنند و خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهند. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا پزشک شما دندان های کامپوزیت شده و وضعیت لثه هایتان را بررسی کند.

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

برخی فکر می‌کنند انتخاب روشن‌ترین رنگ کامپوزیت دندان برای آن‌ها مناسب است، در حالی که این باور صحت ندارد. بهترین رنگ کامپوزیت دندان برای هر فردی متفاوت است.

بله، دندان‌های کج را می‌توان با کامپوزیت اصلاح کرد، اما این روش بیشتر برای بهبود ظاهر است و مشکلات ساختاری را حل نمی‌کند. برای مشکلات ساختاری جدی، ارتودنسی توصیه می‌شود.

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روش‌های زیباسازی دندان‌ها هستند که فقط سطح بیرونی دندان‌ها را می‌پوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را می‌پوشاند و برای دندان‌های آسیب‌دیده یا پس از عصب‌کشی مناسب است.

نکته: برای حل شرایط کامپوزیت دندان مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده می‌شود.

Report this page